9 Nisan 2009 Perşembe


insanları mutsuz eden bir insana dönüştüm iyiden iyiye. kimsenin birlikte birşey yapmak istemeyeceği bir insan oldum. sonunda yalnızlıktan başka da birşey yok bunun, biliyorum. ben herşeye ve herkese küstükçe, herkes ve herşey de bana küsüyor. boğazıma birşey oturdu şu an, yutmaya debeleniyorum, yutamazsam gözümden fırlayacak, fırlamasını istemiyorum. işyerinde adın çıkacağına canın çıksın.
insan ilişkileri hayatımın belli dönemlerinde hep problem oldu. bundan sonra da olacak, biliyorum. içimdeki destursuz insanı durduramıyorum, illa bir problem çıkartacak, bir patavatsızlık yapacak. ben buraya ait değilim sanırım, buralar bana birkaç beden fazla geliyor gibi hissediyorum.
radiohead depresyonuna ramak kaldığını hissediyorum, üç gündür başka birşey dinlemememden belli zaten.
boğazımdaki düğünün besin kaynağı hayattan çok radiohead sanki.
burada işim bitti, en yakın zamanda başka diyarlarda görüşmek dileğiylen..

1 yorum:

malumafatrus dedi ki...

Ben öyle sıkı bir radiohead dinleyicisi olmadım, ama fuhrerscheinden sonra seninde kurduğun depresyon& radiohead bağlantısından korktum.

İnsan bazen gülümsemeye bile takaat bulamıyor.

Ayrıca burda kapı gibi ben varım, lütfen işteki herşey hakkında da karamsar olma. Ben diyorum sana Eylül gibi bize yol açılacak, sonra işte diğer limanlarda yepyeni dertlerimiz olacak nur topu gibi:)