4 Kasım 2009 Çarşamba

huysuz ve tatsız kadın

Bir insanın asabiyeti maksimum kaç gün sürer konulu testimize hoş geldiniz. Asık surat, çatık kaş, memnuniyetsiz halleriyle ben yazarınız karşınızdayım.
Öfkeyle kalkan zararla oturur mottosu başta olmak üzere yeryüzündeki bütün özlü sözlere, deyimlere, atasözlerine, laf ebelerine kıl olmaktayım. Beni yatıştırmaya çalışan herkese kulağımı tıkamak, mümkün mertebe kimseye bulaşmamak istiyorum. Nitekim, bu ruh halinde yapmayacağım aşağılıklık yoktur. Kötü bir insanım artık, içim fesat. Yani son iki gündür işte, kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm, ishal yapar kustururum, küstürürüm.

Abudik ve de gubidik iş teklifleri alıyorum. Nedendir bilinmez hepsi Gebze'de. Sanırım Gebze bir batak ben de bu bataktan kurtulamayacağım. Hiçbir teklif cazip gelmiyor, hiçbiri heyecanlandırmıyor beni. Eskiden biri iş teklifi için aradığında kalbim güm güm ederdi, şimdi dalga geçiyorum telefonda. Yaştan dolayı da olabilir, umursamazlık ruh halimden de olabilir. İş meselesinde heyecanımı kaybetmiş olmamdan kaynaklı da olabilir. Yaptığım işin güzel bir yanı yok ki bir başkası daha cazip gelsin. Ha, 2-3 katı maaş versinler, giderim. En azından iş dışı zamanımdan nispeten fazla keyif alırım. Ama herşey para da değil. Yok ya, herşey para galiba.

Neyse, budur ruh halim. Don't touch me. Ben can touch this diyene kadar.

4 yorum:

malumafatrus dedi ki...

bu bir geçiş dönemi, bünyenin kışa erken kararan havaya adapte olması lazım.

sende de maşallah herşeye isyan olduğundan o sebeple şu an tepki veriyor vücudun, alışma evreni atlat kuzu gibi olursun inşallah:)

kusburnu dedi ki...

herşeye isyan olmaz mı beee.. umarım atlatırım, bana da havadan gibi geliyor, havadan sudan sebepler bulabiliyorum zira :)

Fery... dedi ki...

saat 17:58 dışarısı zifiri karanlık neyin geçiş dönemi bu ya, kuşburnu aynen katılıyorum sana... bi de senin adın ne ya :))

kusburnu dedi ki...

ahah, ama sen de pek meraksız çıktın, ben çoktan öğrendim senin adını malumafatrustan. hadi bakalım sen de ona sor, ondan öğren :)