17 Ekim 2011 Pazartesi

dogs an ichi

yapıştım sanki bu hayatın içine.. hani vaktim dolmuş, gitmem gerekiyormuş da gidemiyorum gibi.. hiçbirşey beni mutlu etmiyor ama bir ısrar var yaşamakta.. ya ne garip.. vallahi garip.. benden başka kimseye garip gelmiyor mu? misyonumuz nedir hacılar? misyonumuz nedir ağalar?

benim misyonum şikayet etmek heralde.. ay geçen gün çok fena bir tivit gördüm, öl diyordu bana. dur bakiyim bulabilirsem yazayım..bulamadım.. geçmiş olsun.. ama şöyle birşeydi, dedikodu yapanlarla, herşeyden şikayetçi olanlara giydiriyordu. yani bana.. eyvallah ciğerim sağol..

youtube ile vjlik yapıyorum akşamıma.. sakin denek hayatımdan başladım, sağ taraftaki önerileri dikkate alarak ne çıkarsa basıyorum.. gele gele emre aydına geldim.. dayan yalnızlığım.. erdem yener diye biri varmış, onu öğrendim, bir de fırat tanış şarkıcıymış falan.. insan sürekli birşeyler öğreniyor, neyse ki internet var..

yalnız olmak boktanmış, yarın öbür gün buraya bakarsam bunu okuyayım da yanımdakinin kıymetini bileyim.. insanın çamaşırı bile birikmiyor arkadaşım ya.. 2 ayda 3 kere çamaşır yıkadım, yuh bana.. ev de soğuk artık, kış geldi, camlar fıldır fıldır hava kaçırıyor.. tüm eve pimapen taktırayım diyordum baştan, sonra başa çıkamam dedim tırstım.. iyisi mi ben kendime pimapen taktırayım. hem maliyeti de düşük olur, yanlış mıyım?

dayan yalnızlığım..

valla bir bıraksam kendimi çok pis duygulanırdım belki bu şarkıyla da şu an dalga geçme arzum ağır basıyor..

ben daha sana ne diem? carpe diem..

1 yorum:

varol döken dedi ki...

pazar gecesi yatağa yattım. en az 5 kere, sabah uyanıp da ne olacak, niye işe gidiyorum, neden her şeyi zaman geçirmek için yapıyor sonra zamanın geçmesinden şikayet ediyoruz diye diye kalktım. arada gördüğüm rüyada da insanlara berlin'de nereye varacağı belli olmayan bir trende rehberlik ettim. hiçlik treni dedim buna sabah uyanınca da ama tren yerine motora bindim paşa paşa işime geldim. al sana güzel bir şarkı daha akşamına yardımcı olur:)

http://www.youtube.com/watch?v=OnLG5kus8j8