10 Haziran 2010 Perşembe

herşeyi bildiren insan

Ben bu olaya artık acayip uyuz olmaya başladım. Bu olay ne mi? Herşeyi bildirme olayı. Gerçek olaydan alıyorum mesela, kişi tatile gitmiştir, ama ne hikmetse facebooktan da çıkmaz, zırt pırt facebooka ileti koyar. sırasıyla:
1.4 gün tatil dedik Antalya'da bile yağmur!!!!çook şanslıyız çooook:((((
2.Karşımda sonsuz deniz,elimde içkim...huzur bu olsa gerek
3.Beyaz ten ne zor bisey!!!bronzlasamazsin, biraz yansan soyulursun bı de üstüne acı cekersin!!!kirmizi oldummmmm
4.tatilde sarhoş sarhoş unutulmaz izleyen manyak insan kimmm?evet evet benimmmm

Ben, facebook kullanma özürlü de olabilirim elbet ama ne zaman facebook'a login olsam ilk açılan sayfada değişen iletileri görüyorum. Bana ne sen tatildeysen, bana ne alkolün dibine vurduysan, bana ne tatilde bile dizilerden geri durmuyorsan.. Ama hata bendedir kesin, okumamam gerekiyor bunları ki sinirlenmeyeyim. Nasıl olacak peki bu? Yine kapatacağız feysbuku.

Ben zaten orada sanırım sadece fotoğraf bakıyorum. Lise ve üniversiteden pek görüşmediğim arkadaşlarımın evlilik ve doğum haberlerini alıyor, zamanın insanları ne derece etkilediğine dair tespitler yapıyorum. Uzun zamandır, bir insanı arattığım olmadı. Veya listemdeki insanlara insanlık namına bir hal hatır mesajı da göndermiş değilim. Başkaları gibi çilek ekip, öküz altında buzağı da barındıramıyorum.

Kısaca facebook benim için bir röntgen mütehassıslığı gibi. Buna da ziyadesiyle uyuz olmaktayım. Günde 3-4 defa girip 3er dakika kaldığım bu siteyle münasebetimin bu derecede kalması beni kıl etmekte. Eee.. napalım yani? Ne bileyim, düşünün işte birşeyler..

3 yorum:

Fery... dedi ki...

ben paylaşılan videoları izliyorum çok da eğleniyorum denesene sen de misal :)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4313761&id=533499951#!/video/video.php?v=121861027851017&ref=mf

türk sineması nelere sahne olmuş :)

varol döken dedi ki...

kapoera fotoğraflarına da kıl mısın doğru söyle:)

kusburnu dedi ki...

fery çok komikmiş, ölsün ölsüünnn.. koptum..
varol, valla hiç düşünmedim ama genelde fotolara çok kıl olmuyorum, ama mesela geçen bir arkadaşım bir takım fotolar koymuş, belli ki millet ne güzel çıkmışsın canım desin diye.. ona mesela kıl oldum. seninkilere pek olmadım daha :P