24 Şubat 2010 Çarşamba

Bugün

Tek istediğim 8'de açmak gözlerimi şu dünyaya, 6'da değil. 2 saatlik fark beni daha mutlu, daha iyi, daha zeki, daha iş bitirici, daha huzurlu bir insan yapacak, bundan da eminim..
Bir şans verse bana hayat, valla bak yanıltmayacağım ve daha fazlasını istemeyeceğim. Yeter ki serviste boynum önüme düşe kalka uyumaktan kurtulayım. Yeter ki uyandığımda "lanet olsun yine mi sabah oldu" demiyim de "ohh, yeni bir gün, o la la!" diyebileyim.
Çok şey mi istiyorum?

7 yorum:

malumafatrus dedi ki...

sen uykuyu sevdiğim sürece, bir vakit gelir 8'de kalkmakta yetmez adama. 6'da kalkmanı değiştiremiyorsan, yatış vaktini değiştireceksin.

Çok uykusuz da olsa lanet olsun yine mi sabah demeyeceksin. dersen uyku hiç bitmez...zift de içsen gözlerin de açılmaz.

Fery... dedi ki...

kendi isteğinle kalkmadığın sürece o telefonun o iğrenç alarmı kurulduğu sürece saat 11 de olsa kalkış saatin mutlu olmazsın buraya yazıyorum ben olmam en azından :)

varol döken dedi ki...

ben...

dur dur yazmayayım:)

kusburnu dedi ki...

yahu arkadaş amma muhalif blog yorumcularım varmış da haberim yok. yahu niye araya giriyorsunuz? söz veriyorum diyorum, valla billa istemicem daha geç kalkmak diyorum, sürekli bir inanmama, sürekli bir doyumsuz insanoğlusun mesaj kaygısı..

haylet de bi olay yahuu..

malumafatrus dedi ki...

valla ben eskiden ben böyle biri değildim. Ne olduysa iki senedir oldu, gittikçe de artıyor...

ayrıca "kelebekler uçuşuyor la la la" türünden sempatik insan yorumu yazsam daha mı mutlu olacaksın?

kusburnu dedi ki...

akvaryumun üzerindeki etkileri bunlar demek ki.. bugün içeri girerken dağ bayır dolaşsak bu havada, bugün buraya kapanmasak dedim içimden. girdik gene tabi..

kelebek meselesine bahar itibariyle sıcak bakabilirim. sana bir beden bol gelebilir belki böle yorum yapmak ama en azından beni desteklesen, evet ya 8de kalksak züper oluruz, bence de bence de desen de bana yeter :))

varol döken dedi ki...

8de uyanmak çok şey değiştirir ama ondan da iyisi 8.30da uyanmaktır:)