6 Nisan 2010 Salı

İŞ İLANI

3+1 evime, onbeş günde bir düzenli olarak gelecek, cam silecek, yer silecek, süpürecek, balkon yıkayacak, kapı silecek, tuvalet banyo temizleyecek, belki birkaç gömlek ütüleyecek temizlikçi arıyorum. Kadın ya da erkek farketmez. İletişimi yüksek, prezentabl olması tercih sebebi. Yol, yemek ve her gelişi için helalinden bir 70 lira verilecektir. Sözünün eri, düzenli, titiz kimselere duyurulur.

5 yorum:

malumafatrus dedi ki...

bence bu iş artık ferinin boyunun borcu...ama ben de azmettim, seni bu dertten kurtacağım...sadece şu kabullenişle yola çıkmak lazım bu hatunlar kaprisli, hem de fazlasıyla kaprisli. Ayrıca talep de gayet yüksek olduğundan iş bağlılığı denilen bir şey yok.

kusburnu dedi ki...

yok yok, sakın uğraşmayın. ben istemiyorum kendimden başka bir kapris yığınıyla uğraşmak. temizlerim kendim, olmadı çöp evde yaşarım, yetti bu kadınlar canıma. babaannemle konuştum, en iyi ben anlarım seni, altmış yıl kahırlarını çektim onların, şimdi ananın evine taşındım da yeni kurtuldum dedi. ana evi gibisi yok!

Fery... dedi ki...

of be Maviş offfff :(( Teyze'yi kaldırdım farkındaysan :P

kusburnu dedi ki...

ehehe, koptum be fery. hemen laubaliliğe sardın :))

varol döken dedi ki...

iletişimim yüksek, viledamı konuştururum... prezantabl kavramını ben yarattım zaten tekrar içine giremem... yemek yemem, yürüyerek gelirim... çok hızlı çalışırım ama uzun ara veririm... şöyle ki:

1 saatte evin yarısını bitirip, rakı masasına oturur, ertesi gün 1 saatte evin geri kalan yarısını bitiririm...

detayları nisan sonunda pera balık'ta konuşuruz belki hep beraber:)